UPDATE. Trei cartiere ale Reșiței, o noapte fără apă potabilă

 

Aquacaraș a întrerupt astăzi furnizarea apei potabile în zona Dealul Crucii, iar la noapte va fi oprită distribuția apei în cartierele Mociur, Lunca Pomostului și Moroasa 2. Motivele sunt diferite.

 

În zona Dealul Crucii furnizarea apei este sistată între orele 11.00 și 15.00, ca urmare a producerii unei avarii la coloana principală de pe strada Vârfului.

 

Oprirea apei la noapte în cartierele Mociur, Lunca Pomostului și Moroasa 2, programată de la ora 22.00 până dimineața la ora 05.00, este justificată de racordarea la magistrala principală a lucrărilor efectuate recent în zona Mociur. „Vor fi afectaţi consumatorii din zona Mociur, Lunca Pomostului (de la Universitate până în Triaj str. Ciprian Porumbescu) și Moroasa 2. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA. Ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această oprire. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei,  utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, anunță reprezentanții Aquacaraș.

 

UPDATE – ora 14.30

 

Încă o oprire de apă astăzi în Reșița, anunță Aquacaraș: „În urma lucrărilor efectuate de SC PORR Construct SRL s-a produs o avarie provocată involuntar, la conducta principală, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 27.07.2022, de la ora 14:00-19:00. Vor fi afectaţi consumatorii din Calea Caransebeșului, B-dul Republicii nr. 1 și Aleea Felix”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available