UPDATE. Trei străzi din Muncitoresc, fără apă potabilă

 

O nouă avarie produsă în rețeaua de distribuție a apei din Reșița, de această dată în Muncitoresc, a impus oprirea furnizării apei, astăzi, până la ora 12.15, pe trei străzi din cartier.

 

„În vederea eliminării unei avarii apărute spontan la coloana principală pe str. Budinic, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 21.10.2022, de la ora 09.15-12.15. Vor fi afectaţi consumatorii de pe str. Odobescu, str. Budinic și str. Călărașilor (parțial). Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA.”, au anunțat în această dimineață reprezentanții companiei.

 

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, poate fi contactat Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.

 

UPDATE – ora 11.20

 

Tocmai a fost oprită furnizarea apei și pe strada Bârzavei, tot din cauza unei avarii la coloana principală. Situația ar urma să fie remediată de Aquacaraș până la ora 15.00, informează reprezentanții companiei județene de apă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available