Suntem prezenți și pe

Actualitate

Tribunalul Caraș-Severin înăsprește restricțiile. Se vor judeca doar cauzele urgente!

Publicat cu

în

Noi măsuri extreme au fost luate la Tribunalul Caraș-Severin, în contextul confirmării unui caz de infectare cu COVID-19 în Reșița. Acestea sunt valabile în perioada 12 martie – 31 martie.

Colegiul de conducere al Tribunalului Caraș-Severin informează că a înăsprit măsurile adoptate anterior, având în vedere ultimele evoluţii pe plan local, în scopul protejării atât a populaţiei, cât şi a personalului instanţelor.

Până la sfârșitul lunii, se vor judeca numai cauzele urgente: cele în materie penală, măsurile de protecţie, ordonanţele preşedinţiale. Celelalte cauze vor fi amânate la termene din luna aprilie.

Programul cu publicul este prescurtat între orele 9 – 11.

Părţile nu mai pot staţiona pe holurile tribunalului şi pe holurile judecătoriilor decât perioada absolut necesară desfăşurării şedinţelor.

Oamenii sunt rugaţi să folosească mijloace electronice de transmitere a documentelor, adresa de mail ecris.115@just.ro, precum şi mijloacele electronice de consultare a dosarului în baza parolei de pe citaţie.

Părţile sunt rugate să depună cereri de judecare în lipsă, nefiind necesară prezenţa lor în sălile de şedinţă, în cauzele în care administrarea de probe nu presupune ascultarea martorilor.

Totodată, „personalul instanţelor roagă cetăţenii să înţeleagă că riscul de infectare trebuie prevenit pentru a nu se bloca total activitatea judiciară, care, prin specificul său, este imposibil de desfăşurat prin înlocuire”, se precizează într-un comunicat semnat de judecătorul Daniela Deteșan (foto), purtător de cuvânt al Tribunalului Caraș-Severin.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Social2 ore în urmă

Au donat sânge, au salvat vieți și au ajutat familii aflate în dificultate [FOTO]

Actualitate4 ore în urmă

17 incendieri de vegetație, 50 de hectare pârjolite în Caraș-Severin. „Zero vinovați, zero măsuri, zero amenzi” [VIDEO]

Administrație17 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate22 de ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate23 de ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitateo zi în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate2 zile în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile2 zile în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate2 zile în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate2 zile în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Cele mai citite