TUR își reia cursele pentru elevi. În condiții de maximă siguranță și gratuit!

Începerea noului an școlar modifică programul autobuzelor din municipiu. Din 14 septembrie, Transport Urban Reșița pune la dispoziția elevilor reșițeni un autobuz special pentru aceștia.

Odată cu începerea cursurilor în unitățile de învățământ din municipiu, Transport Urban Reșița revine în sprijinul elevilor reșițeni. Un autobuz (Balenă Albastră) va fi pus zilnic la dispoziția elevilor pe relația Fabrica de Pâine – Marginea, la ora 7.20, MOL – Marginea, la ora 13.15 și Marginea – MOL, de la ora 14.00.

„Din cauza situației speciale din această perioadă, ne-am preocupat de asigurarea condițiilor optime de siguranță, procedând la o dezinfecție specială a autobuzelor. S-au demontat toate elementele interioare ale autobuzelor și s-a procedat la o dezinfecție totală, utilizând substanțe biocide de cea mai bună calitate aprobate de DSP. Zilnic se dă o atenție deosebită dezinfecției autobuzelor TUR!”, este mesajul transmis de reprezentanții societății de transport în comun din municipiul de pe Bârzava.

Pentru siguranța copiilor, autobuzele sunt dotate cu sisteme de monitorizare video și fiecare autobuz va avea un însoțitor de bord, pentru respectarea regulilor speciale impuse de perioada de pandemie.

Tot pentru siguranța elevilor, TUR mai recomandă folosirea dozatoarele cu dezinfectant aflate în dotarea fiecărui autobuz. De asemenea, MASCA este accesoriu obligatoriu în mijlocul de transport, pentru protejarea fiecărui copil și a celor din jur. Transportul elevilor este GRATUIT, doar pe baza legitimației de elev, eliberată lunar la casieria TUR, pe baza carnetului de elev, vizat de școala de care aceștia aparțin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available