Au început înscrierile de toamnă la Universitatea „Eftimie Murgu”. Exclusiv online!

Peste 300 de locuri, majoritatea cu taxă, sunt disponibile la cele trei facultăți ale Universității „Eftimie Murgu” din Reșița pentru absolvenții de liceu cu diplomă de Bacalaureat care doresc să se înscrie în sesiunea de toamnă. Înscrierile au loc exclusiv online, până pe 14 septembrie.

Absolvenții de liceu cu diplomă de Bacalaureat au la dispoziție, până pe 14 septembrie, acces la platforma online a Universității „Eftimie Murgu” care gestionează procesul de înscriere: https://uem.ro/admitere/. De asemenea, în incinta universității au fost puse la dispoziția candidaților centre suport menite să ofere sprijin logistic viitorilor studenți în operațiile aferente admiterii online, în condiții de siguranță și igienă, respectând normele de sănătate publică. Rezultatele finale vor fi afișate pe 17 septembrie. În perioada 18-22 septembrie va avea loc înmatricularea candidaţilor admişi.

„Absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat și aleg să-și desăvârșească formarea la Reșița vor avea, ca studenți, o serie de beneficii: burse atractive, inclusiv burse speciale acordate de agenți economici din Reșița și din județul Caraș-Severin, masa la Campus Cafe din incinta univeristății la prețuri subvenționate, acces gratuit la aplicații Microsoft 365, bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice, acces gratuit la facilități sportive: sală de forță, sală de sport, saună, aparate de fitness, teren de baschet, handbal sau mini-fotbal, acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul ERASMUS+ și prin acorduri bilaterale, transport CFR gratuit și local subvenționat”, transmit reprezentanții Univeristății „Eftimie Murgu”.

Taxa de înscriere este 100 de lei, însă candidații care au obținut premii (I, II, III sau mențiune) la olimpiade școlare naționale sau la competiții sportive naționale sunt scutiți de plata taxei de înscriere. În ceea ce privește taxa de școlarizare pentru locurile nesubvenționate, aceasta este de 2.400 lei/an pentru studii de licență și 2.700 lei/an pentru studii de master. Taxa de școlarizare se poate achita în 4 rate, iar studenții care o achită integral până la 15 octombrie beneficiază de o reducere cu 10%.

UEMR va deveni în curând Centrul Universitar Reșița al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, ca urmare a aprobării de către conducerile celor două universități a fuziunii prin absorbție a UEMR.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite