„Turist” nepoftit la Băile Herculane

 

Un ursuleț a fost găsit astăzi în zona Hotelului Roman din stațiunea Băile Herculane. Turiștii sunt sfătuiți să evite traseele turistice de la Foișoare întrucât există riscul să dea nas în nas și cu ursoaica.

 

Jandarmii montani și polițiștii sunt în alertă și au intensificat patrulele în stațiunea Băile Herculane pentru siguranța localnicilor și a turiștilor după ce în apropierea Hotelului Roman a fost găsit un pui de urs. Întrucât zona respectivă este una intens frecventată de amatorii de drumeții, autoritățile le recomandă acestora să evite deplasarea pe traseele Foișoarelor și în zonele învecinate.

 

„Până în acest moment nu se cunosc împrejurările care au dus la prezența animalului în această zonă. În urma discuțiilor purtate cu personalul de specialitate din cadrul Parcului Național Domogled-Valea Cernei, s-a ajuns la ipoteza că în această zonă se află și ursoaica, iar prezența acesteia poate genera un pericol pentru cetățeni”, avertizează jandarmii cărășeni. Aceștia le solicită cetățenilor ca, în cazul în care observă apariția unui urs, să sune la numărul unic de urgenţă 112.

 

Sursă foto: FB Jandarmeria Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available