Ultimele patru zile din sesiunea de vară a admiterii la Facultatea de Inginerie de la Centrul Universitar UBB din Reșița

 

Sesiunea de vară a admiterii în învățământul superior la Centrul Universitar UBB din Reșița, încheiată în data de 16 iulie în cazul Departamentului de Administrarea Afacerilor și al altor specializări, continuă la Facultatea de Inginerie până în data de 23 iulie.

 

Candidații la admiterea din sesiunea de vară în cadrul Facultății de Inginerie au până vineri, 23 iulie 2021 (inclusiv), acces la platforma online a universității care gestionează procesul de înscriere, https://admitere2021.ubbcluj.ro/., anunță Biroul de presă al Centrului Universitar UBB din Reșița. „De asemenea, tot până vineri, în incinta universității, la Campus Cafe, vor fi puse la dispoziția candidaților, în intervalul orar 8.00-16.00, centre suport menite să ofere sprijin logistic în operațiile aferente admiterii online,  respectând normele de sănătate publică.”, transmite decanatul Facultății de Inginerie.

 

Facultatea de Inginerie de la Reșița, care funcționează în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, va avea, în anul universitar 2021-2022, trei domenii de licență: Inginerie mecanică, Inginerie electrică și Științe inginerești aplicate. În cadrul acestora, absolvenții de liceu cu diplomă de Bacalaureat au la dispoziție patru specializări: Inginerie mecanică, Electromecanică, Informatică aplicată în inginerie electrică și Informatică industrială. Pe 24 iulie vor fi afișate rezultatele inițiale și vor putea fi depuse contestațiile, doar online, la adresa admitere.eng@ubbcluj.ro. Rezultatele finale vor fi afișate pe 30 iulie, după confirmarea locurilor de către candidații declarați admiși. Mai multe informații despre admiterea 2021 la Facultatea de Inginerie a Universității Babeș-Bolyai, specializări, acte necesare, condiții de înscriere, taxe de studiu, sunt detaliate pe pagina web a facultății, https://eng.ubbcluj.ro/.

 

În cazul Centrului Universitar UBB din Reșița, în data de 16 iulie s-a încheiat sesiunea de admitere din această vară la Departamentul Administrarea Afacerilor Reșița (DAAR) al Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, precum și la programele de studii din cadrul altor patru facultăți ale UBB – Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării; Sociologie şi Asistenţă Socială; Educaţie Fizică şi Sport; Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.

 

Reprezentanții DAAR anunță, însă, că a și început o etapă de preînscrieri pe locurile rămase disponibile pentru sesiunea de admitere din toamnă: „Prima sesiune de admitere s-a încheiat și nu ai reușit să te înscrii? Te așteptăm în continuare la Campus Cafe (incinta CU UBB Reșița, corp D), până în data de 23 iulie, între orele 9 și 17, într-o etapă de preînscrieri pentru sesiunea de admitere din luna septembrie!”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available