Un sfert de milion de lei amenzi în minivacanța de Ziua Unirii

 

Poliţiştii cărășeni au acționat zilnic pentru ca cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române.

 

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în perioada 20-24 ianuarie, polițiștii au desfășurat 91 de acțiuni și controale, în cadrul cărora au fost aplicate 768 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 235.000 de lei. În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 48 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au intervenit la 177 de sesizări, dintre care 135 primite prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112. Totodată, au fost înregistrate 48 de infracțiuni, dintre care 13 infracțiuni contra persoanei, 15 contra patrimoniului și 13 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

În această perioadă nu au fost înregistrate accidente rutiere soldate cu victime pe drumurile publice din Caraș-Severin. În acest sens, pentru prevenirea accidentelor rutiere și combaterea încălcărilor normelor rutiere, luni, între orele 08.00-12.00 și 14.30-17.30, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au desfășurat o acțiune în sistem cascadă, pe DN 6, concomitent cu acțiunile organizate în Timiș și Mehedinți.

 

În cadrul acțiunilor organizate în județul nostru au fost verificate peste 150 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.000 de lei, 36 dintre aceste sancțiuni pentru depășirea limitelor de viteză și au fost reținute 4 permise de conducere. Totodată, în cadrul acțiunilor desfășurate săptămâna trecută, polițiștii cărășeni au aplicat, pentru abaterile constatate la normele rutiere, 435 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 220 pentru depășirea vitezei legale.

 

Mulțumim celor care au respectat prevederile legale pentru ca această minivacanță să fie petrecută în siguranță. Polițiștii cărășeni sunt în continuare la datorie, acționând în permanență pentru siguranța comunității”, au transmis oficialii Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite