Un șofer beat s-a răsturnat cu tractorul pe DN 57, lângă Naidăș. În ultimele două zile, polițiștii au întocmit șase dosare penale pentru alcool la volan

 

În ultimele 48 de ore, polițiștii din Caraș-Severin au depistat, pe drumurile publice din județ, șase conducători auto sub influența alcoolului. Unul dintre aceștia, un bărbat de 52 de ani din comuna Socol, a fost rănit ușor după ce s-a răsturnat cu tractorul.

 

Accidentul în care a fost implicat tractorul a avut loc vineri, 14 iunie, în jurul orei 18.00. Polițiștii din Moldova Nouă care au efectuat cercetarea au stabilit că, în timp ce un bărbat de 52 de ani, din comuna Socol, conducea utilajul pe DN 57, ar fi virat brusc către localitatea Naidăș, răsturnându-se. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital. La testarea cu aparatul etilometru, acesta avea o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În acest weekend, polițiștii au mai depistat alte cinci persoane care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Astfel. în noaptea de 14 spre 15 iunie, polițiști de la Poliția Orașului Anina au oprit pentru control pe strada Uzinei un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, care avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. În aceeași noapte, în urma unei sesizări primite la 112, cu privire la faptul că un autoturism circula haotic pe strada Mihai Eminescu din Bocșa, polițiștii au identificat autoturismul în cauză care ar fi fost condus de o femeie de 39 de ani. La testarea cu aparatul etilometru, aceasta avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cursul zilei de ieri, 15 iunie, polițiști de la Biroul Rutier Caransebeș au oprit pentru control, pe Calea Timișoarei, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani care, la testarea cu aparatul etilometru, avea o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cei de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit pe DN 6, în afara localității Jupa, un autoturism condus de un bărbat din județul Hunedoara, care a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând că avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar azi-noapte, la ora 02.00, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control, pe DN 57, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, în cazul căruia aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,93 mg/l.

 

„În toate cazurile, conducătorii auto au fost conduși la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale în care continuă cercetările. Celor care aveau dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, le-a fost suspendat acest drept, conform legii”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available