UPDATE. CSM Reşiţa, în căutarea primei victorii pe teren propriu. Să fie azi, cu Concordia Chiajna?! ULTIMA ORĂ: Meciul a fost amânat pe mâine!

Incredibil, dar adevărat! Au trecut 11 etape din actualul sezon al Ligii a II-a, iar echipa de fotbal CSM Reşiţa caută încă prima victorie pe teren propriu. Succesul aşteptat de toţi fanii rosso-nerilor ar putea veni chiar astăzi: de la ora 14, CSM Reşiţa primeşte în Valea Domanului replica formaţiei Concordia Chiajna, într-un meci restant din etapa a 10-a.

După un debut fără noroc la Mioveni, noul antrenor al reşiţenilor, Alin Minteuan, speră să spargă gheaţa contra Concordiei.

„Din păcate, victoria cam întârzie să apară. Am avut şi la Mioveni un pic de ghinion, vizavi şi de arbitraj, care a dat un penalty cam inexistent, dar nu avem ce face. Trebuie să continuăm să muncim şi să încercăm să obţinem o victorie. Eu sper ca băieţii să fie capacitaţi, încerc să-i fac să înţeleagă că este un meci foarte important acasă şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Avem două absenţe, Dumitraş, care este suspendat, şi Lungu, care are o problemă la ligamente, la genunchi. În rest, ne bucurăm că după testele COVID toată lumea este aptă. Concordia Chiajna este o echipă bună, care a jucat în primul eşalon, cu mulţi fotbalişti care au jucat în prima ligă. O echipă solidă, care nu a pierdut jucători anul trecut, ci dimpotrivă, s-a întărit. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Bine, nu numai cu ei, fiecare meci este foarte dificil, ţinând cont că noi nu arătăm chiar cum ar trebui. Avem susţinere din partea preşedintelui, avem susţinere din partea comunităţii, dar în primul rând noi trebuie să ne ajutăm pe noi”, a declarat principalul Alin Minteuan.

Partida CSM Reşiţa – Concordia Chiajna se dispută astăzi, de la ora 14.00, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Înaintea acestui joc, cele două echipe sunt despărţite de două locuri în clasament: rosso-nerii ocupă locul 18, cu 8 puncte din opt partide jucate, în timp ce oaspeţii din Chiajna se află pe poziţia a 16-a, cu 9 puncte din 9 meciuri.

UPDATE, ora 12.45

CSM Reșița tocmai a anunțat, pe pagina de facebook a clubului, că meciul a fost reprogramat pentru mâine: „Conform site-ului FRF, meciul de azi împotriva celor de la Concordia Chiajna a fost reprogramat pentru mâine. Meciul va avea loc începând cu ora 14:00.”

Din surse neoficiale, am aflat că echipa oaspete a sesizat federația că nu poate face deplasarea la Reșița, deoarece are patru cazuri de COVID-19 în lot. Dar clubul din Chiajna nu a prezentat nicio dovadă în acest sens. Se pare că la ora când a fost sesizat FRF-ul, Concordia nu primise rezultatele testelor RT-PCR pentru cei patru jucători invocați.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available