Urgență Aquacaraș la Spitalul Județean de Urgență [FOTO]

 

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița a intrat ieri în alertă după ce s-a constatat scăderea presiunii apei la robinete în Staționarul 1. Cauza – o avarie la rețeaua de apă a unității spitalicești, depistată de echipa de intervenție a societății Aquacaraș, care a remediat problema în cursul nopții.

 

„În urma unei avarii la rețeaua internă de apă potabilă a Spitalului Județean, am fost solicitați să intervenim. Pe parcursul zilei am reușit să identificăm sursa problemei și, pentru a nu pune în dificultate activitatea medicală, am hotărât să intervenim pe timpul nopții. În acest moment, colegii noștri execută în regim de urgență lucrările necesare, urmând ca activitatea unității medicale să continue fără probleme.”, au anunțat reprezentanții Aquacaraș aproape de miezul nopții, pe pagina de Facebook a companiei.

 

Lucrările s-au executat în cursul nopții la solicitarea conducerii spitalului, care semnalase problema președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca, devenit se pare un fel de moașă comunală pentru orice urgență ce ține de administrația spitalului din Reșița.

 

„Ne bucurăm că putem sprijini activitatea Spitalului Județean în această perioadă extrem de complicată, în care actul medical trebuie susținut de întreaga comunitate.”, au mai transmis cei de la Aquacaraș.

 

UPDATE, ora 11.10

„Toată rețeaua subterană e praf”

 

Romeo Dunca transmite, printr-o postare publică, mulțumiri angajaților de la Aquacaraș care au lucrat timp de zece ore, până după miezul nopții, pentru identificarea și cârpirea rețelei de apă de la spital, o „rețea îmbătrânită și ieșită din garanție”. Conform constatării echipei de intervenție, spune președintele CJ, „toată rețeaua subterană e praf. Așa și cea a orașului, deși o parte din ea e făcută recent. Avem nevoie cu siguranță de un spital nou cu rețele de utilități cu tot”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite