Continuă regenerarea urbană a cartierului Lunca Pomostului. Alte două străzi sunt modernizate

 

Angajații Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din cadrul Primăriei Reșița lucrează, în aceste zile, pentru finalizarea modernizării străzilor Panseluței și Eftimie Murgu din zona Lunca Pomostului.

 

După reabilitarea și modernizarea arterelor care fac legătura între bulevardele A.I. Cuza și Revoluția din Decembrie, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, Primăria Reșița a intervenit și pentru reabilitarea străzilor laterale din aceeași zonă. O parte dintre acestea au fost finalizate, iar astăzi a început asfaltarea străzii Panseluței, urmând ca săptămâna viitoare să se asfalteze și strada Eftimie Murgu, de la intersecția cu strada Bălcescu până la ieșirea spre Blocul 800.

 

 

„După intervențiile la rețeaua de gaz din zonă, modernizarea străzilor Panseluței și Eftimie Murgu era necesară. Investiția se derulează din bugetul local, de către colegii de la Direcția de Întreținere”, a anunțat edilul Ioan Popa pe pagina sa de socializare.

 

Potrivit reprezentanților Primăriei Reșița, lucrările includ modernizarea trotuarelor și a aleilor, montarea de mobilier stradal nou, amenajarea a 104 locuri de parcare, dintre care o parte sunt noi, asfaltarea a 3.000 metri pătrați de carosabil. Valoarea totală a investiției este de 350.000 de lei, finanțarea fiind asigurată de la bugetul local.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite