Urmărit național, depistat la Oravița. Are de executat o pedeapsă de 7 ani, 4 luni și 28 de zile de închisoare

 

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnat la închisoare după ce, anul trecut, a agresat fizic și a amenințat o femeie din Oravița, în locuința căreia intrase cu forța.

 

O patrulă de ordine publică formată dintr-un polițist și un jandarm l-a depistat pe bărbatul de 60 de ani care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoare, sâmbătă, 7 august, în jurul orei 22.50, pe raza orașului Oravița. „Pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 7 ani, 4 luni și 28 de zile de închisoare, după ce în cursul anului trecut a pătruns fără drept în locuința unei femei din Oravița, pe care a agresat-o fizic și a amenințat-o. Bărbatul este condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Infractorul ce fusese dat în urmărire națională a fost reținut de patrula de ordine publică din Oravița și transportat la Penitenciarul Timișoara, unde a fost predat în vederea executării pedepsei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite