Valea Domanului se pregăteşte pentru revenirea rosso-nerilor! Fotbaliştii se reunesc la 1 iulie, handbaliştii, o zi mai târziu

În timp ce fruntaşele Ligii a II-a se pregătesc să lupte pentru promovare, CSM Reşiţa e gata să dea startul pregătirilor pentru viitorul sezon. Programată mâine la ora 16, reunirea fotbaliştilor reşiţeni sub comanda lui Alex Pelici va avea loc în condiţii de siguranţă sanitară sporită, pentru că spectrul pandemiei ameninţă în continuare întreaga activitate sportivă, cu precădere sporturile de echipă.

„La reunire vor fi prezenţi 21 de jucători, care vor face cu toţii testul COVID-19, apoi va urma vizita medicală şi un cantonament de 12 zile la stadionul din Valea Domanului. Vom avea şi un program de meciuri amicale, în jur de 7 partide, pe care le vom anunţa în zilele următoare. În proporţie de 85-90% a rămas acelaşi lot, dar perioada de transferuri este deschisă, este posibil să mai plece şi să mai vină jucători. Pe lângă Matulevicius şi Vlad Chera, se va alătura lotului şi Caius Lungu, un fundaş care vine de la Ripensia Timişoara, unde a lucrat cu Alex Pelici. În ceea ce priveşte prezenţa la reunire, Laurenţiu Buş va întârzia puţin, va ajunge spre seară, iar Matulevicius nu va fi aici la primul apel, deoarece i s-a anulat zborul. El va sosi probabil în data de 3 iulie”, a precizat Cristian Bobar, şeful din Valea Domanului.

Cel mai recent transfer al rooso-nerilor, Caius Lungu, este un fundaş de 31 de ani cu care Alex Pelici a mai lucrat atât sezonul trecut, la Ripensia, cât şi în urmă cu aproape un deceniu, în perioada în care antrena la Voinţa Sibiu. Înaintea sosirii la Ripensia, Lungu a jucat în afara ţării, într-o ligă inferioară din Italia.

Situaţia sosirilor şi plecărilor de la echipă va fi prezentată însă după reunire de oficialii din Valea Domanului. Prima întâlnire a fotbaliştilor rosso-neri are loc mâine după-amiază, iar colegii handbalişti se vor reuni în data de 2 iulie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available