Vandalii cimitirului din Muncitoresc au fost prinși. Buni de plată: părinții acestora [FOTO]

Mai multe morminte din cimitirul situat în cartierul Muncitoresc au fost vandalizate săptămâna aceasta. Reacția Primăriei Reșița a fost promptă. 

„Cimitirul este un spațiu al reculegerii, al liniștii și al durerii pierderii persoanelor dragi. Cu toate acestea, persoane lipsite de orice urmă de bun-simț au vandalizat mai multe morminte din Cimitirul nr. 2 – Muncitoresc. Deși nu există pază fizică decât la intrările principale, toate cimitirele din Reșița dispun de supraveghere video, astfel a fost ușor să identificăm autorii. Incidentul a fost raportat la procuratură și au fost făcute cercetări, iar vinovații vor suporta toate consecințele faptelor pe care le-au comis”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Pentru că vandalii sunt minori, municipalitatea precizează că, potrivit legii, amenda și toate costurile necesare remedierii stricăciunilor vor fi suportate de părinți. „Acest eveniment ne aduce aminte tuturor de importanța celor 7 ani de acasă!”, se spune în finalul comunicatului de presă al Primăriei reșițene.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available