Veste bună pentru amatorii de sport în aer liber: Municipalitatea deschide cele trei terenuri sintetice amenajate în Reșița

Terenurile de sport amenajate de Primăria Municipiului Reșița vor intra în circuitul sportiv pentru publicul larg începând de marți, 20 octombrie.

Municipalitatea a finalizat proiectul „Amenajare terenuri de sport în Parcul Copilului, Parcul Tricolorului și strada Retezat din Municipiul Reșița” și, începând de marți, 20 octombrie, acestea vor putea fi utilizate de către iubitorii sportului. Cele trei terenuri de sport multifuncționale au fost amenajate cu suprafață de gazon sintetic, pentru fotbal, volei, tenis (Parcul Copilului – Siderurgistului) și pentru baschet, cel din Parcul Tricolorului și cel de pe strada Retezat.

Pentru a avea un control al accesului pe terenurile recent amenajate, Primăria a creat o platformă online unde se pot inchiria aceste spații. Așadar, este necesară crearea unui cont de utilizator pe platforma online de gestiune a programărilor accesând pagina www.agrement.primariaresita.ro.

„Rezervările se fac pentru o oră, cu începere la ore fixe și încheiere la ore fixe. Orice întârziere a clienților se scade din timpul efectiv de joc. Rezervările se fac cu maximum 14 zile în avans. Tariful pentru închiriere este de 20 lei/oră, în intervalul orar 9.00 – 18.00, respectiv 30 lei/oră, în intervalul orar 18.00 – 22.00. În cazul rezervărilor de grup, va exista un utilizator-inițiator care va adăuga în aplicație intervalul orar și numărul de utilizatori participanți la joc, utilizator care va răspunde direct de folosirea terenului respectând termenii și condițiile Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport aprobat prin HCL nr. 309/24.09.2020 și afișat pe site-ul Primăriei Reșița – www.primaria-resita.ro, este anunțul făcut de municipalitate.

Plata pentru închirierea suprafețelor de joc se face online prin instrumentele de plată pe internet (card bancar). Toate activităţile desfăşurate pe terenurile de sport vor fi coordonate şi supravegheate prin sistem de monitorizare video de către angajații Primăriei, în vederea respectării legislației în vigoare și a Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport.

„Vă dorim să vă bucurați de ele, să faceți mișcare în fiecare zi, cu rugămintea să le păstrați funcționale multă vreme de acum încolo! Mens sana in corpore sano!”, este îndemnul către iubitorii de sport din Reșița lansat de Primăria Municipiului Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available