Ionuț Popovici, deconspirat de Paul Purea: Ce-i mai uşor decât să faci poze, să le pui pe internet şi să aştepţi „binecuvântarea” celor minţiţi?!

O postare recentă a lui Romeo Dunca, în care președintele ales al Consiliului Județean Caraș-Severin critica modul în care fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ionuț Popovici (PMP), se fotografiază pe lângă drumurile județene fără să aibă vreun merit, l-a făcut pe colegul de partid al acestuia, doctorul Paul Purea (foto), să-i dea dreptate lui Dunca.

Purea explică extrem de clar, ca membru al Consiliului Județean în care Popovici era vicepreședinte, că, în realitate, colegul său de partid nu avea nicio atribuție pe linia drumurilor județene și că este imoral să-și aroge acum ceva merite, fotografiindu-se pe la drumuri sau diverse lucrări.

„Cărăşenii ar trebui să ştie că vicele Popovici nu are (n-a avut) «nici în clin, nici în mânecă», vreau să spun nici cel mai mic aport, la realizarea îmbunăţăţirii cât de cât a drumurilor cărăşene. Nici unul!”, scrie Paul Purea pe pagina sa de Facebook. Și detaliază în comentariul făcut la postarea lui Romeo Dunca: „Drumurile (bune, rele) au fost direct în atribuţiile președintelui Hurduzeu şi, în lipsa acestuia, a vicelui Nedelcea! Contribuţia lui Ionuţ nu este alta (n-a fost) decât să se fotografieze şi să lase impresia celor neinformaţi că, acolo unde s-a făcut ceva, e isprava lui! Vina, în fapt, este a celor doi amintiţi de mine! Şi, bineînţeles, a celor naivi, care, înainte de a da like, ori a aplauda, ar trebui să se intereseze şi de persoana din partea căreia vin astfel de afirmaţii mincinoase… Să se intereseze dacă persoana în cauză are habar măcar de datele cele mai simple şi elementare privind reabilitarea sau modernizarea unui drum, a unei şosele. În rest, ce-i mai uşor decât să faci poze, să le pui pe internet şi să aştepţi «binecuvântarea» celor minţiţi…!”. Și nici nu este de mirare că cei doi, Hurduzeu și Nedelcea, parte ambii a ceea ce opinia publică a numit (dar și sancționat la vot) „Team Mocioalcă”, îl susțin pe Ionuț Popovici, cel care a adus PMP lângă PSD și a făcut echipă cu ei la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Ionuţ Popovici nu s-a ocupat oficial, şi de fapt, în cei patru ani şi jumătate de mandat, decât de DGASPC Caraş Severin! Doar acolo, şi numai acolo, dacă există vreun merit poate să şi-l aroge!”, mai scrie Purea pe Facebook.

De altfel, Purea îi contestă lui Popovici chiar și evoluția în partid și spune că în 2016 era un mare necunoscut, „era mai cunoscut «Comisarul» decât Ionuț Popovici! Și asta în Reșița, că județul nici de «Comisarul» nu auzise…”. Paul Purea mai cere atenție și la cât este de apreciat Ionuț Popovici în Reșița, căci, spune Purea, când a candidat el la Reșița au fost peste 1000 de voturi pentru PMP, pe când în 2020 la Reșița PMP nu a făcut nici pragul… Fără să mai punem la socoteală, spune Purea, scorul mare scos de PMP cu Purea candidat în Valea Almăjului…

Și Romeo Dunca îl taxează pe Popovici

Comentariile lui Paul Purea vin după ce Popovici a postat pe Facebook vreo 10 fotografii în care acesta pozează din postura vicepreședintelui CJ care ar veghea la buna desfășurare a lucrărilor de modernizare ale unui tronson de drum județean, între Zorlencior și Zorlențu Mare, parte din DJ 608B.

Imaginile au stârnit și revolta lui Romeo Dunca, președintele ales al CJ Caraș-Severin: „Spectacolul electoral continuă. Interesul clamat, pe ultima sută de metri, față de viața celor din județ, cu țintă electorală scrutinul parlamentar din 6 decembrie, poate induce în eroare pe cei creduli sau neavizați. Amănuntele pe care încet-încet le aflu doar trecând pe lângă birourile instituției în care timp de 4 ani eroii de pe urmă doresc să fie cei dintâi din nou, de data asta la București și cu imunitate pe deasupra, sunt cutremurătoare. Ele vor fi pe deplin și în amănunt studiate, iar acolo unde va fi cazul, vor avea și număr de dosar penal. Mă bucur însă că, în goana după voturi pentru parlamentare a de-acum fostului vicepreședinte CJ, grosimea stratului de asfalt contează la acest ultim drum și mă întreb de ce nu a contat și la cel de pe DJ 572, inaugurat și plătit cu câteva luni în urmă”.

Romeo Dunca mai spune că „PMP e un partid de dreapta la nivel național, dar în Caraș-Severin, prin colaborarea intensă a acestui vice cu PSD și Mocioalcă, ar putea să facă într-un viitor apropiat surpriza neplăcută încercată în septembrie și de USR-iști. Tot în Caraș-Severin și tot la alegeri. Din păcate, aceștia din urmă nu au învățat nimic din acel eșec și au ales să meargă tot pe mâna lui Plujar, având deci mari șanse să nu obțină nici un mandat de parlamentar în Caraș-Severin. Situație care va crea un context favorabil aceluiași Popovici, în drumul său spre obținerea imunității parlamentare. Și, eventual cu puțin ajutor indirect pentru Mocioalcă, spre refacerea echipei cu Hurduzeu, dar departe de ochii cărășenilor, la București”.

În opinia liberalului care a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean, „dl Purea ar fi un câștig real pentru PMP și pentru țară dacă i s-ar oferi șansa de a candida la parlamentare din partea acestui partid. Un om care ar putea avea un cuvânt de spus în reforma sanitară. Și nu un actor de teatru ieftin, la patru ace ca formă și bine aerisit luat după conținut… Și să nu uităm că aleșii poporului trebuie judecați pentru ceea ce nu au făcut și puteau să facă, nu lăudați pentru ce au făcut prost și pe bani mulți!”.

De partea cealaltă, încă membru al PMP, dr. Paul Purea punctează că îi este mai drag adevărul decât laudele politice și că nu are niciun interes electoral prin astfel de postări. Păi, cu Popovici președinte al PMP Caraș-Severin, ar fi fost și culmea să mai aibă…

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite