Vești bune pentru reșițeni. Au fost finalizate lucrările de modernizare a zonei din fața Universității. Circulația în Piața Traian Vuia va fi redeschisă

 

Lucrările de modernizare a parcării din Piața Traian Vuia și a străzii adiacente au fost executate în regie proprie, de către muncitorii Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița.

 

Demarate în urmă cu trei luni, lucrările de modernizare a zonei din fața Centrului Universitar UBB din Reșița – Piața Traian Vuia – au fost finalizate. „Astăzi, 10 octombrie, a fost ultima zi de lucru la strada Traian Vuia și la parcarea din zona universității. De mâine întreaga zonă va fi redată circulației, după montarea semnelor de circulație. Mulțumim locuitorilor din zonă pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe parcursul derulării lucrărilor!”, a anunțat Primăria Reșița.

 

Pe lângă asfaltarea integrală a zonei, proiectul de modernizare a prevăzut marcarea a aproximativ 50 de locuri de parcare, instalarea de platforme de colectare subterane, montarea de mobilier urban și de corpuri de iluminat.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available