Noi restricții în trafic, în municipiul Reșița. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe tronsonul Pasaj TMK – Piața Republicii [FOTO]

 

Tronsonul Pasaj TMK – Piața Republicii va fi închis pe sensul spre Muncitoresc, iar traficul rutier va fi deviat pe cealaltă jumătate de cale, unde se va circula în dublu sens. Noile restricții intră în vigoare de mâine, 11 octombrie, și sunt valabile până la sfârșitul săptămânii.

 

Lucrările executate de firma PORR în cadrul proiectului de modernizare a transportului public electric și a infrastructurii rutiere din Reșița avansează și în partea de sus a orașului și aduc noi restricții în trafic. „Pe perioada 11 octombrie – 15 octombrie, se deviază circulația autovehiculelor în dublu sens pe partea stângă la mersul  în sus pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Someșului, înainte de pasaj TMK, până la Piața Republicii. Ulterior se va reveni la circulația autovehiculelor la o bandă pe sens cu asigurarea întoarcerii autobuzelor la capăt de linie Piața Republicii”, anunță Primăria Reșița.

 

Celelalte restricții de circulație rămân valabile și, pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare, se vor extinde sau se vor restrânge. Sunt exceptate de la restricții autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

 

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții municipalității.

 

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite