„Vin acasă de Crăciun”. Vlăduța Lupău și Lăutarii din Chișinău, spectacol de suflet în Banat

 

Turneul național „Vin acasă de Crăciun”, organizat de îndrăgita artistă Vlăduța Lupău, va ajunge, pe 10 decembrie, în Banat, la Timișoara. Evenimentul este susținut de compania Maxagro.

 

Vlăduța Lupău, alături de invitații săi și de orchestra Lăutarii din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, va susține, pe 10 decembrie, ora 18.00, la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timișoara, un concert extraordinar în cadrul proiectului său de suflet „Vin acasă de Crăciun”, ajuns la cea de-a șasea ediție. „Vom colinda, vom cânta și vom face chiar și show”, promite Vlăduța Lupău fanilor săi din Banat.

 

Biletele au fost puse în vânzare în urmă cu câteva zile, aici: https://www.entertix.ro/bilete/18820/vin-acasa-de-craciun-vladuta-lupau-10-decembrie-2023-sala-capitol-timisoara.html, iar locurile sunt limitate.

 

Sponsor oficial al evenimentului este grupul Maxagro, unul din cei mai importanți operatori agricoli din România și printre cele mai mari companii agricole cu capital privat din Uniunea Europeană, dar și cu afaceri în zootehnie, construcția de drumuri și producția asfaltului și a betonului.

 

Sursă foto: topmuzica.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available