Vizarea carnetelor de rentier agricol, suspendată de către APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a suspendat, începând de azi, 12 martie, activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol, în contextul epidemiei de coronavirus.

Un comunicat de presă semnat în 11 martie de directorul executiv al APIA Caraș-Severin, Dumitru Stepanescu, a fost trimis presei abia astăzi, 12 martie, de către Elia Suciu, consilier superior cu atribuții de reprezentant al instituției în relația cu mass-media, în condițiile în care este vorba despre o măsură care a intrat în vigoare chiar azi.
„În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activităţii de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând din data de 12 martie 2020. Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României”, informează directorul APIA Caraș-Severin.

Activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol va fi reluată de către Centrul judeţean al APIA în data de 4 mai 2020, mai precizează Dumitru Stepanescu, aceasta realizându-se până la 31 august 2020.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite