Suntem prezenți și pe

Actualitate

Vizarea carnetelor de rentier agricol, suspendată de către APIA

Publicat cu

în

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a suspendat, începând de azi, 12 martie, activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol, în contextul epidemiei de coronavirus.

Un comunicat de presă semnat în 11 martie de directorul executiv al APIA Caraș-Severin, Dumitru Stepanescu, a fost trimis presei abia astăzi, 12 martie, de către Elia Suciu, consilier superior cu atribuții de reprezentant al instituției în relația cu mass-media, în condițiile în care este vorba despre o măsură care a intrat în vigoare chiar azi.
„În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activităţii de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând din data de 12 martie 2020. Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României”, informează directorul APIA Caraș-Severin.

Activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol va fi reluată de către Centrul judeţean al APIA în data de 4 mai 2020, mai precizează Dumitru Stepanescu, aceasta realizându-se până la 31 august 2020.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație4 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație6 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social12 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate15 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație19 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite