Votul publicului a fost decisiv: Banatul Montan este Destinația Anului 2021 în România! [VIDEO]

 

Victorie pentru Banatul Montan! Victorie pentru Caraș-Severin! Victorie pentru locuitorii Banatului de munte! Finala competiției pentru desemnarea Destinației Anului 2021 în România a fost câștigată de Banatul Montan, cea mai frumoasă zonă din țară.

 

În această după-amiază a fost stabilită Destinația Anului 2021 în România, mult-râvnitul titlu fiind disputat în finală de șase regiuni din țara noastră: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului.

 

Mobilizarea exemplară a întregii comunități din Banat, care în ultimele luni a promovat ca niciodată în mediul online frumusețea Banatului de munte, a fost decisivă: Câștigător, datorită votului publicului și al punctajului acordat de exploratori, este Banatul Montan. Acesta a devansat cu doar câteva puncte Oradea, orașul care a constituit prima opțiune a juriului. Finala a fost transmisă de Prima TV, în cadrul unei emisiuni-eveniment transmisă din Țara Făgărașului, regiunea desemnată destinația anului 2020.

 

 

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, unul dintre cei mai activi susținători și promotori ai Banatului Montan ca destinație turistică, spune că titlul câștigat azi este o confirmare a faptului că această mirifică zonă are multe de oferit turiștilor, dar reprezintă, totodată, și o mare responsabilitate:

„Am câștigat! Banatul Montan este Destinația Anului 2021!!

Câștigarea acestui titlu este un motiv de mare bucurie pentru noi, o confirmare a faptului că Banatul de munte are extrem de multe de oferit turiștilor români și nu numai.

În același timp este și o mare responsabilitate pe care trebuie să ne-o asumăm noi, cei care locuim și operăm aici, fie că este vorba de Clisura Dunării, Herculane, Valea Almăjului, Valea Carașului, Valea Nerei, zona apelor termale de la Oravița, Semenic, Muntele Mic ori Țarcu, și exemplele de destinații turistice locale pot continua. Să fim ospitalieri și să arătăm că merităm aceast titlu!”.

 

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite