Vouchere pentru copii, un program cu priză la puștii atrași de volei, handbal, fotbal și gimnastică ritmică

Amplul program de acordare a voucherelor în valoare de 300 de lei copiilor care se legitimează pentru prima oară la un club sportiv are succes în Caraş-Severin.

Nu mai puţin de 60 de cereri au fost depuse până acum la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin aşteaptă în continuare solicitări, spune Dorin Voina, inspector de sport în cadrul acestei instituţii. Prima etapă a programului lansat de Ministerul Tineretului şi Sportului se va încheia la 30 noiembrie.

„Beneficiari ai acestor vouchere sunt copiii născuţi între anii 2005-2014, care se legitimează pentru prima dată la un club sportiv deţinător de certificat de identitate sportivă. Solicitarea acordării voucherelor se face pe baza următoarelor documente: o cerere care trebuie completată, certificatul de naştere, în copie sau original, actul de identitate al părintelui, legitimaţia sportivă şi o declaraţie privind acordul prelucrării datelor cu caracter personal. Până la această dată, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin au fost depuse peste 60 de cereri, de la disciplinele volei, gimnastică ritmică, handbal şi fotbal. Aşteptăm şi ceilalţi antrenori să facă selecţia copiilor, pentru a putea beneficia de acest sprijin din partea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin”, precizează inspectorul Dorin Voina.

Pentru relații suplimentare, cei interesaţi au la dispoziție adresa djst.carasseverin@mts.ro sau pot solicita informaţii inspectorului Dorin Voina la numărul de telefon 0255/212856.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite