Drum liber pentru Altex la Reșița! Primăria cumpără clădirile fostei Camand și degajează terenul pentru investitor

Investiția Altex la Reșița e pe cale să înceapă după ce consilierii locali au adoptat un proiect de hotărâre în baza căruia vor fi cumpărate clădirile societății Camand din zona Penny, clădiri ce au fost ridicate pe terenul municipalității.

Potrivit primarul Ioan Popa, aceste clădiri urmează să fie dărâmate pentru ca Altex să amenajeze acolo o parcare foarte mare, parcare pe care, după amenajare, o va preda Primăriei Reșița. De asemenea, municipalitatea va putea continua cu promenada de pe malul Bârzavei până la celebrul Pod IGOR, în primă fază, și apoi chiar până în Centrul Civic.

„Plătim 80.000 de euro pe trei imobile (niște barăci) care vor fi demolate. Altex ne dă 60.000 de euro și rezolvă promenada care trebuie făcută și o donează Primăriei Reșița. Trebuia rezolvată și această zonă, era o ultimă bubă a Reșiței”, a explicat primarul Ioan Popa.

Trei dintre cei patru consilieri ai grupului PRO Caraș-Severin s-au abținut de la vot, este vorba despre Lenuța Ciurel, Gabriel Dinu (PRO România) și Marian Iancu Muhu (PSD).

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite