Zi decisivă pentru PSD Caraș-Severin?

Se pare că ziua de joi, 12 martie, va fi una decisivă pentru PSD Caraș-Severin, președintele interimar, Laurențiu Nistor, adunând toată elita psd-istă a județului la sediul de partid pentru a pune la cale Conferința Județeană Extraordinară electorală.

Respectiva conferință ar urma să aleagă noua conducere a PSD Caraș-Severin după ce deputatul Luminița Jivan și senatorul Ionuț Chisăliță și-au dat demisia în urma cercetării lor în mai multe dosare ale DNA sau DIICOT.

„Am discutat cu primarii, viceprimarii, președinții de organizații, consilierii județeni pentru a stabili, mai departe, pașii de urmat pentru organizarea unei conferințe județene extraordinare. Încerc să o organizez, să văd dacă sunt disensiuni între ei, să discut cu fiecare, să vedem după statut care sunt oamenii care trebuie să participe, pentru că nu sunt delegați, ci primar, viceprimar etc… Să nu mai avem probleme că participă alte persoane, să ne punem de comun acord cu ei. Sper că în scurt timp, o săptămână și jumătate, maximum două săptămâni, această Conferință Județeană Extraordinară de alegeri să poată fi organizată”, ne-a declarat Laurențiu Nistor, președintele interimar al PSD Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite