Ziua națională a produselor agroalimentare românești, marcată la Reșița și Bocșa

 

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale lansează o amplă campanie de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului cumpărătorilor la alimentele de calitate obținute pe plan local. Primele evenimente din cadrul campaniei vor fi organizate pentru a marca Ziua națională a produselor agroalimentare românești.

 

„Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”. Acesta este sloganul noii campanii inițiate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale ce va debuta la acest sfârșit de săptămână prin organizarea de târguri și evenimente, cu ocazia Zilei naționale a produselor agroalimentare românești.

 

În Caraș-Severin, evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 octombrie – în cadrul Târgului Neuwerkului de la Bocșa -, și duminică, 9 octombrie – în Piața volantă din municipiul Reșița. „Cu această ocazie, invităm producătorii de produse agroalimentare locale să își expună și să își valorifice mărfurile autohtone, promovând, astfel, consumul de produse agroalimentare românești”, transmite Direcția pentru Agricultură Caraș-Severin, organizator, în parteneriat cu Primăria Bocșa, Primăria Reșița și Piețe Reșița, al Zilei naționale a produselor agroalimentare românești.

 

Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti se sărbătorește din anul 2017.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available