Zona Bocșa, „periată” de polițiști și jandarmi. Au fost date peste o sută de amenzi într-o singură zi [VIDEO]

 

Peste 40 de polițiști din cadrul mai multor structuri ale IPJ Caraș-Severin și jandarmi au efectuat, pe parcursul zilei de ieri, 28 octombrie, controale în orașul Bocșa și în șapte localități limitrofe.

 

Orașul Bocșa și comunele Berzovia, Dognecea, Vermeș, Măureni, Ramna, Doclin și Ocna de Fier au fost împânzite, sâmbătă, de polițiști de la Ordine Publică, Serviciul Rutier, Investigarea Criminalității Economice, Investigații Criminale, Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Acțiuni Speciale, Poliția Orașului Bocșa și de jandarmi. Aceștia au desfășurat acțiuni de control atât în trafic, cât și la societăți comerciale, au legitimat peste 230 de persoane, au efectuat verificări la 13 societăți comerciale și au oprit pentru control 188 de autovehicule. De asemenea, 107 conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice și 22 cu privire la consumul de substanțe psihoactive.

 

În urma verificărilor, polițiștii au aplicat 107 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 40.000 de lei, cele mai multe – 95 – pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice. Polițiștii au reținut și opt permise de conducere, au retras patru certificate de înmatriculare și au ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare. De asemenea, au aplicat și o amendă pentru transport de material lemnos fără documente legale, după ce au depistat în trafic, în localitatea Dognecea, un autoturism tip dubă în care erau ascunși 0,5 metri cubi de material lemnos pentru care niciunul dintre cei trei bărbați aflați în autoturism nu deținea documente legale. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

 

Polițiștii au descoperit nereguli și la cinci societăți comerciale, acestea fiind amendate pentru nerespectarea normelor privind utilizarea caselor de marcat fiscale. Mai exact, au fost identificate diferențe în plus între raportul fiscal informativ și monetarul existent în casierie. Alte patru amenzi au fost aplicate pentru încălcarea regulilor de conviețuire socială, două pentru fumatul în spații comerciale publice închise.

 

 

Sursă foto/video: IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite