10.000 km, misiune îndeplinită! Echipa UCaB, din care face parte şi reşiţeanul Graţian Mihăilescu, a încheiat cel mai mare raliu caritabil din lume

 

După 22 de zile și peste 10.000 de kilometri parcurși prin Europa şi Africa, reşiţeanul Graţian Mihăilescu şi colegii săi din echipa UCaB – Cosmin Savu și Mihai Lupu – au ajuns în Sierra Leone, la linia de finish a celui mai mare raliu caritabil din lume.

 

Peste 500 de participanţi din 45 de ţări au pornit, pe 21 octombrie, din Budapesta, în cel mai mare raliu pentru amatori din lume, cu destinaţia finală: Freetown, capitala statului Sierra Leone. Printre echipele care au reuşit să facă faţă tuturor provocărilor şi să ajungă cu bine la capătul drumului, pe 8 noiembrie, după 22 de zile de raliu și peste 10.000 de kilometri parcurși, se află şi UCaB, echipaj format din Graţian Mihăilescu – fondator UrbanizeHub, Cosmin Savu – jurnalist, membru al echipei „România, te iubesc!”, şi Mihai Lupu – fondator EduCaB. După cum a socotit acesta, cei trei au făcut 11.168 km – „9.320 km în mașină și 1.848 km pe mare”!

 

 

În Freetown, echipa UCaB și ceilalți participanți care au reușit să termine cursa cu bine au fost întâmpinaţi şi felicitaţi chiar de către președintele statului, Julius Maada Bio. „Am fost cu steagul României la final alături de alți români din cursă. A fost epic. Suntem bine și bucuroși ca am ajuns la final și ne îndeplinim misiunea. Vă mulțumim că ați fost alături de noi cu gânduri bune și mesaje”, transmite Graţian Mihăilescu pe pagina sa de socializare.

 

CITEȘTE ȘI: 

 

Echipa UCaB va avea, în zilele următoare, în Sierra Leone, o serie de întâlniri cu comunităţi locale cărora le vor oferi donaţiile aduse din România. „Vom avea întâlniri aici cu mai multe organizații și oameni pentru a dona calculatoare, laptopuri și alte accesorii educaționale pentru comunități ce au nevoie de acest suport. Mașina care ne-a dus atâția kilometri va fi donată fie unui spital, fie departamentului pentru situații de urgență din Freetown”, a precizat Graţian Mihăilescu.

 

https://www.facebook.com/gratian.mihai/videos/1121134312126224

Surse foto: FB Grațian MihăilescuCosmin SavuMihai Lupu

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available