UPDATE. Județul Caraș-Severin, promovat la Târgul de Turism al României 2022

 

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 10-13 noiembrie, la Bucureşti. Evenimentul este adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților locale, naționale și internaționale.

 

Ajuns la cea de-a 46-a ediție, Târgul de Turism al României îşi va deschide porţile astăzi, 10 noiembrie, ora 10.00, la Romexpo, Bucureşti. Printre participanţi se numără şi Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Serviciul Promovare Turism.

 

„Prezența la Târgul de Turism al României este una dintre cele mai importante direcții de promovare a județului ca destinație turistică, ce contribuie la consolidarea industriei turismului în județul Caraș-Severin. Totodată, este o bună ocazie de a ne promova cele mai valoroase și semnificative fumuseți, precum obiectivele turistice, valorile tradiționale, arta populară, gastronomia locală, turismul de aventură, frumusețea cadrului natural”, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean.

 

UPDATE – 11 noiembrie, ora 10.40

 

Prima zi a Târgului de Turism, informează reprezentanții administrației județene, a fost dedicată prezentării dansurilor și cântecelor populare din Banatul Montan, interpretate maiestuos de către Orchestra Profesionostă „Virtuozii Semenicului” sub bagheta profesorului Petrică Vița, soliștii vocali Ramona Vița și Maria Morman, alături de dansatorii Adi Jurchescu și Patricia Hurduzeu. Invitatul special al standului de prezentare al Consiliului Județean Caraș-Severin a fost Valeria Arnăutu, cunoscuta solistă de muzică populară din Banat.

 

Ediția în acest an a Târgului de Turism al României se desfășoară în perioada 10-13 noiembrie 2022.

 

 

Sursă foto: CJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available