10 mai – ziua redeschiderii terenurilor multisport din Reșița! Primarul Popa: „Pentru a evita situațiile din trecut, folosirea terenurilor se va putea face doar prin închiriere”

Terenurile multisport de pe raza municipiului Reșița se redeschid începând cu data de 10 mai 2021, a anunțat astăzi primarul Ioan Popa.

 

Ca urmare a investițiilor realizate de Primăria Reșița, orașul dispune în prezent de terenuri publice multisport cu suprafețe de joc modulare, unice în România. Acestea se află în trei locații: Parcul Siderurgistului – un teren de baschet cu suprafață de joc modulară și un teren pentru fotbal, fotbal american, rugby, tenis cu piciorul sau volei cu suprafață de joc din gazon sintetic; Parcul Tricolorului și Strada Retezat – terenuri de baschet cu suprafețe modulare. Redeschiderea acestor terenuri a fost stabilită pentru data de 10 mai.

 

„Pentru a evita situațiile din trecut, când s-a constatat utilizarea improprie și deteriorarea repetată a suprafețelor de joacă, folosirea terenurilor se va putea face doar prin închiriere, pe bază de logare cu datele personale ale utilizatorilor pe platforma www.agrement.primariaresita.ro”, anunță Ioan Popa, primarul municipiului.

 

Asstfel, persoanele ce doresc să închirieze terenurile trebuie să acceseze site-ul www.primariaresita.ro și să își creeze un cont de utilizator pe platforma www.agrement.primariaresita.ro respectând următorii pași: 1️⃣ Se introduc numele utilizatorului, datele din buletin și poza de pe actul de identitate, adresa de e-mail și parola aleasă; 2️⃣ După ce a fost creat contul, se aleg terenul dorit, data și perioada de utilizare. Plata pentru perioada de timp rezervată se face cu un card bancar valid; 3️⃣ După validarea plății se primește pe adresa de e-mail atașată contului de utilizator, un cod din 4 cifre. Acesta se introduce pe tastatura de la ușa de intrare a terenului.

 

Codul de acces trebuie folosit doar de persoana de pe al cărui cont s-a închiriat terenul, aceasta fiind direct răspunzătoare în cazul în care terenul sau echipamentele din interior suferă deteriorări pe perioadă utilizării, precizează reprezentanții municipalității. Pe terenuri sunt montate ceasuri care arată timpul rămas până la finalizarea perioadei închiriate, codul de acces funcționând doar pentru data și perioada pentru care a fost făcută plata. „Dacă se depășește timpul de joc pentru care a fost făcută plata, alarma pornește automat și este alertată Poliția Locală, care, totodată, monitorizează constant terenurile cu ajutorul camerelor de supraveghere”, atenționează Primăria Reșița.

 

Terenurile multisport pot fi închiriate în orice zi din săptămână, la prețul de 20 de lei/oră în intervalul orar 09.00-18.00, respectiv 30 de lei/oră între 18.00 și 22.00.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available