10 ore fără apă potabilă după o avarie la conducta magistrală din Oravița

 

În această dimineață a fost întreruptă furnizarea apei potabile pentru consumatorii din Zona Industrială, Strada Broșteni, din orașul Oravița. Cauza: o avarie la conducta magistrală. 

 

În vederea eliminării unei avarii produse la conducta magistrală de pe Strada Broșteni, astăzi, 20 mai, la ora 9.30, a fost oprită furnizarea apei potabile în zonă. Sunt afectați consumatorii din Zona Industrială – Strada Broșteni, anunță reprezentanții Aquacaraș, care precizează că reluarea serviciului de alimentare cu apă este estimată pentru ora 20.00.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA  – Dispecerat Central  la numărul de telefon 0255-215643  sau 0766341274 și Punctul de Lucru Oravița la nr. 0255574235. Mulţumim cetăţenilor din zona afectată pentru înţelegere.”, transmite conducerea companiei județene de apă și canalizare.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available