11 jucători din lotul CSM Reșița au COVID-19! Meciul cu Concordia Chiajna a fost amânat

Disputa dintre CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna, din etapa de mâine, va avea loc altădată. Coronavirusul a încurcat socotelile gazdelor din Valea Domanului, care au anunţat că partida va fi reprogramată.

Decizia a fost luată astăzi, după ce Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin a dat aviz negativ pentru acest joc. Motivul: 11 jucători din tabăra reşiţeană au teste COVID-19 pozitive.

„După ultimele testări, avem foarte mulţi jucători pozitivi. Și, în urma anchetei făcute de Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin, s-a hotărât să avem un aviz nefavorabil. Automat, jocul s-a amânat până la o dată care va fi stabilită de Federaţia Română de Fotbal. În acest moment, jucătorii infectaţi sunt asimptomatici, sunt izolaţi la domiciliu. Avem 11 jucători pozitivi şi era un risc foarte mare dacă se juca acest meci cu Concordia Chiajna, inclusiv pentru jucătorii de la Chiajna şi stafful lor. Acum ne interesează să se refacă aceşti jucători cât mai repede, pentru că sunt fotbalişti foarte importanţi pentru noi. Şapte-opt dintre ei sunt jucători titulari”, a spus Cristian Bobar, președintele CSM Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available