Suntem prezenți și pe

Caterincă pă bune, rele și lovele

Când nici Mocioalcă nu mai știe ce-i mai bine pentru el…

Publicat cu

în

Victor Ponta le zâmbește din câteva afișe preelectorale reșițenilor, pe care îi îndeamnă ca, „în lupta dintre PNL și PSD”, ei să voteze PRO România.

Desigur, e de râs, căci nu poate fi de plâns când un politician și un partid ne cred atât de proști încât uităm ce a fost cu doar câteva zile în urmă. Cum pot reșițenii uita că secretarul general al PRO România a tras sfori ca să deschidă lista PSD la Senat sau că fix domnul Ponta, „de mânuță” cu Sorin Grindeanu și Ion Mocioalcă, vorbeau la Reșița despre o alianță, chiar fuziune, spunea Hurduzeu, dintre PSD și Pro România.

Deși din afișul cu pricina zâmbește candid Victor Ponta, noi am făcut un exercițiu de imaginație și l-am înlocuit pe președintele PRO România cu, până mai ieri, secretarul general al partidului, Ion Mocioalcă, tocmai pentru a arăta cât de credibili sunt acești politicieni. Ce a ieșit se vede prea bine în trucajul ce ține loc de fotografie la această nevinovată pastilă jurnalistică. (Puie Paparude Sictir Mo)

 

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.

Facebook Comments

Cele mai citite