Când nici Mocioalcă nu mai știe ce-i mai bine pentru el…

Victor Ponta le zâmbește din câteva afișe preelectorale reșițenilor, pe care îi îndeamnă ca, „în lupta dintre PNL și PSD”, ei să voteze PRO România.

Desigur, e de râs, căci nu poate fi de plâns când un politician și un partid ne cred atât de proști încât uităm ce a fost cu doar câteva zile în urmă. Cum pot reșițenii uita că secretarul general al PRO România a tras sfori ca să deschidă lista PSD la Senat sau că fix domnul Ponta, „de mânuță” cu Sorin Grindeanu și Ion Mocioalcă, vorbeau la Reșița despre o alianță, chiar fuziune, spunea Hurduzeu, dintre PSD și Pro România.

Deși din afișul cu pricina zâmbește candid Victor Ponta, noi am făcut un exercițiu de imaginație și l-am înlocuit pe președintele PRO România cu, până mai ieri, secretarul general al partidului, Ion Mocioalcă, tocmai pentru a arăta cât de credibili sunt acești politicieni. Ce a ieșit se vede prea bine în trucajul ce ține loc de fotografie la această nevinovată pastilă jurnalistică. (Puie Paparude Sictir Mo)

 

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite