11 posturi scoase la concurs de Direcția pentru Întreținerea Patrimoniului din cadrul Primăriei Reșița

 

Începând de astăzi, 22 noiembrie, până în data de 7 decembrie 2021, lăcătușii, electricienii auto sau șoferii aflați în căutarea unui loc de muncă își pot depune dosarul la Direcția pentru Întreținerea Patrimoniului Reșița, care a scos la concurs 11 posturi în cadrul Serviciului de Iluminat Public și Deszăpezire.

 

Serviciul Public – „Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire” Reșița, anunță reprezentanții municipalității, organizează concurs pentru ocuparea a 11 (unsprezece) posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, după cum urmează:

 

• muncitor calificat tr.I – lăcătuș (un post) cu minim 9 ani vechime în meserie;
• muncitor calificat tr.I – electrician auto (un post) cu minim 9 ani vechime în meserie;
• șofer tr.I (cinci posturi) – categoria B, C, C+E; minim 3 ani vechime în meserie;
• muncitor necalificat tr.I – Sector Drumuri (două posturi);
• muncitor necalificat tr.I – Administrația Cimitirelor (două posturi).

 

Dosarele se depun în perioada 22 noiembrie-7 decembrie 2021, informează reprezentanții Primăriei Reșița. Relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public – „Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire”, Reșița, Str. B-dul Muncii, nr. 25 sau la telefon 0255/220200 – interior 111.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite