129 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale din România, sărbătoriți la Oravița

 

Jandarmii cărășeni au ales să sărbătorească împlinirea celor 129 de ani la Oraviţa – la Centrul „Nera” – unde cuvântul de ordine a fost distracția.

 

Alături de voluntarii din cadrul Asociației Tinerilor Ortodocși din Oraviţa, cu ajutorul cărora toți copiii din cadrul centrului s-au bucurat de arta face painting-ului, fiind pictați pe față cu modelele alese de ei, jandarmii cărășeni au eliberat participanților legitimații de „jandarm pentru o zi”.

 

La finalul distracției, plină de bucurie sinceră și zâmbete largi, toți copiii au primit din partea jandarmilor, a primarului Dumitru Ursu și consilierul edilului-șef, Sașa Ocanovici, cadouri și jucării.

 

 

Mulțumim, copii, pentru că, prin ochii voștri, ne faceți să vedem această lume cu adevărat mai frumoasă”, au transmit jandarmii cărășeni celor prezenți.

 

Un mesaj la aniversarea jandarmilor au transmis și voluntarii ATOR: „Cu ocazia împlinirii a 129 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale din România, voluntari ai ATOR Banatul de Munte, din Oravița, au fost prezenți la Centrul «Nera »din Oravița, alături de jandarmi cărășeni, unde au susținut o serie de activități frumoase pentru persoanele acolo, care s-au bucurat de această zi, dar și de amintirile primite ca daruri, din partea celor ce s-au aflat astăzi, acolo, pentru ei

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite