20.000 de măști din China pentru angajații Consiliului Județean Caraș-Severin

Măștile au fost donate de comunitatea chineză din România și vor fi utilizate de angajații Consiliului Județean în perioada stării de alertă. Dar probabil nu mai mult de o săptămână!

Cele 20.000 de măști au ajuns în Caraș-Severin cu sprijinul mai multor asociații chineze din România și vor fi distribuite personalului din cadrul instituțiilor subordonate Consiliului Județean, precum și personalului din cadrul aparatului de specialitate, spre a fi utilizate pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

„Mulțumim, cu acest prilej, Ambasadei Republicii Populare Chineze în România și Excelenței Sale, doamnei Jiang Yu, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România pentru susținerea oferită astfel județului Caraș-Severin în vederea depășirii pandemiei COVID-19.

Transporturi similare celui primit de Consiliul Județean Caraș-Severin, au mai ajuns și în alte județe și orașe din țară, prin efortul susținut al: Uniunii Chinezilor din România, Asociației Chineză din Qingtian în România, Romanian Fujian Association, Romanian Henan Business Aliance Association, Association of Countrymen from Ruian Zhejiang in Romania, Asociației Română a Oamenilor de Afaceri din Taizhou, Asociației Chinezilor de Pretutindeni, Romanian Branch of Nantong World Trade Association, China-Romania LovingCare Charity Group”, precizează reprezentanții CJ Caraș-Severin.

Ținând cont de numărul de angajați ai Consiliului Județean și de faptul că un angajat care lucrează în spațiu închis ar trebui să folosească măcar două măști într-o zi de lucru, măștile chinezești se vor epuiza într-o săptămână.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available