26 de antreprenori din Regiunea Vest vor participa la ADR Vest Accel, un program gratuit dedicat start-up-urilor

 

ADR Vest Accel este primul program de accelerare dedicat proiectelor și start-up-urilor aflate la început de drum, organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

 

Programul ADR Vest Accel a demarat astăzi, 15 septembrie, cu 26 de antreprenori din judeţele Caraş-Severin, Timiş, Arad şi Hunedoara. În programul de accelerare şi-au înscris ideile inovative peste 160 de antreprenori din cele patru judeţe ale Regiunii Vest, însă, după patru sesiuni de warm-up (întâlniri de familiarizare) și mai multe sesiuni online, juriul format din reprezentanți ai celor două entități organizatoare – Institutul de Excelență în Antreprenoriat şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest – a selectat 26 de antreprenori.

 

„Timp de trei luni, antreprenorii selectaţi vor avea parte de traininguri, sesiuni de mentorat și acces la experți din industrie: mentorat de la experți din diverse domenii; spațiu de co-working, pe toată durata programului de accelerare; networking de excepție; acces la investitori și fonduri de investiții din România. Vor fi în total 75 de ore de traininguri, workshop-uri și coaching unul-la-unu, cu zeci de mentori cu experiență, timp în care antreprenorii vor primi inclusiv sprijin pentru scalarea și extinderea internațională a afacerii lor”, transmite Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest gestionează programele şi proiectele finanţate din fondurile structurale alocate pentru dezvoltarea regiunii, iniţiază programe pentru promovarea strategică a Regiunii Vest şi atrage noi resurse cu impact asupra bunăstării comunităţii, iar Institutul de Excelență în Antreprenoriat este un ONG dedicat zonei antreprenoriale care are ca scop educarea, promovarea și facilitarea accesului la finanțare a start-up-urilor din România.

 

Sursă foto: ADR Vest

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite