7, 8 și acum 9! Pentru un primar de nota 10!

Este firesc ca un primar de nota 10 să câștige proiecte pe bandă rulantă! Este și cazul lui Ioan Popa, care ar avea motiv să sărbătorească și astăzi cu un pahar de șampanie o victorie.

După ce a obținut finanțare pentru Școlile generale 7 și 8, Primăria Reșița a mai primit o veste bună de la Ministerul Dezvoltării. Școlii Gimnaziale 9 i s-a aprobat o finanțare de 10.187.970,26 lei. Și în acest caz este vorba despre fonduri europene, ca urmare a încă unui proiect reușit realizat de către municipalitatea reșițeană.

„Sistemul public și sectorul privat au nevoie de bani europeni pentru dezvoltare. Semnarea acestor proiecte destinate în special sistemului de învățământ, dar și IMM-urilor mă bucură și le doresc beneficiarilor să le implementeze, fără corecții, până la capăt. Ministerul Lucrărilor Publice este partenerul corect al antreprenorilor, al UAT-urilor și al instituțiilor publice care vor să aplice pentru atragerea de fonduri europene”, a declarat Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Numeroasele proiecte câștigate în zona infrastructurii școlare îi cam lasă fără promisiuni electorale pe contracandidații lui Nelu Popa pentru fotoliul de edil al municipiului Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available