7 din 22. Doar 32% dintre candidații pentru un post de director sau director adjunct în unități de învățământ din Caraș-Severin au luat notă de trecere la proba scrisă

 

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin a publicat rezultatele înaintea contestațiilor la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, desfășurată ieri, 8 septembrie. Dintre cei 22 de candidați înscriși, doar șapte au promovat proba scrisă.

 

În județul Caraș-Severin au fost scoase la concurs în cea de-a treia sesiune organizată de Ministerul Educației 65 de posturi, dintre care 52 de director și 13 de director adjunct, care, în prezent, sunt ocupate temporar. Nici după această sesiune, însă, nu se va reuși ocuparea lor în baza unor contracte de management întrucât la concurs s-au înscris doar 22 de candidați. Dintre aceștia, șapte nu s-au prezentat ieri la proba scrisă; unul s-a retras; șapte au fost respinși întrucât nu au reușit să obțină cel puțin nota 7 care dă posibilitatea susținerii probei de interviu și doar șapte au promovat proba scrisă, cu note între 7 și 8 – o notă de 7, patru note de 7,20, o notă de 7,60 și una de 7,80. Cea mai mică notă a fost 5,60, doi candidați au obținut nota 6, un candidat, nota 6,20, iar trei candidați, nota 6,40.

 

Rezultatele finale după soluționarea contestațiilor vor fi afișate pe 13 septembrie. În perioada 22-29 septembrie se va desfășura proba de interviu, iar pe 30 septembrie vor fi afişate rezultatele finale ale concursului.

 

Sursă foto: digi24.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite