8 Martie la minut! Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită în mod inedit în centrul Reșiței

Zâmbete, culori și amintiri… instant. Primăria Reșița și voluntarii de la Mansarda au pregătit un eveniment inedit pentru a face o bucurie doamnelor și domnișoarele care trec astăzi prin Centrul Civic al municipiului.

Colorata pe loc îi gata, pentru doamnele și domnișoarele aflate în trecere astăzi după-amiază prin Piața 1 Decembrie 1918. Dacă se vor opri la cabina foto amenajată aici, ele vor putea pleca acasă cu amintiri haioase și colorate de 8 Martie, realizate și oferite gratuit de voluntarii de la Centrul Mansarda.

„Vom realiza ședințe foto pentru toate femeile care sunt în trecere. Cabina foto va fi însoțită de recuzită în ton cu sărbătoarea și va funcționa de la ora 12 la 17. Acțiunea va fi coordonată de tineri animatori care vor antrena trecătorii și sperăm că vom reuși să îi surprindem în mod plăcut. Fotografiile sunt oferite gratuit, au dimensiunea de 10 x 15 cm și vor fi realizate în număr nelimitat în intervalul orar stabilit”, au transmis reprezentanții Centrului de Voluntariat Reșița care sunt, alături de Primăria Reșița, organizatorii evenimentului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite