84 de șoferi au căzut în plasa acțiunilor de tip „blitz” pe DN 6

 

Polițiștii cărășeni au desfășurat o acțiune de tip „blitz”, duminică, 11 septembrie, pe DN 6, în zona Jupa, varianta ocolitoare a municipiului Caransebeș, și în afara localității Bucoșnița, acționând în sistem cascadă, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

 

În cele 3 ore au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 33.000 lei, dintre care 71 pentru depășirea regimului legal de viteză, 3 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare, celor 3 conducători auto fiindu-le aplicată și sancțiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile și 10 pentru alte motive.

 

În urma activităților au fost reținute în total 9 permise de conducere, 6 pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depășirea regimului legal de viteză și 3 pentru depășiri neregulamentare, și retrase 3 certificate de înmatriculare. Astfel de acțiuni continuă pe raza județului, și în perioada următoare, pentru siguranța rutieră”, transmit polițiștii cărășeni.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite