Un reșițean și-a umplut cazierul de infracțiuni după ce a furat o mașină din Govândari

 

Polițiștii cărășeni au fost sesizați în această dimineață despre sustragerea unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Govândari, din municipiul Reșița.

 

Imediat după sesizare au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, iar în aproximativ 20 de minute autoturismul reclamat ca fiind sustras a fost depistat de polițiști de la Poliția Orașului Bocșa, pe DN 58B, în localitatea Bocșa. Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, mașina fiind oprită după aproximativ un kilometru.

 

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Reșița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din verificările efectuate s-a stabilit că, în această dimineață, bărbatul în cauză ar fi sustras un portofel conținând o sumă de bani și cheile de la autoturismul în cauză dintr-un alt autoturism aparținând aceleiași persoane vătămate”, transmit polițiștii cărășeni.

 

Bărbatul de 35 de ani a fost preluat de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor, în cauză urmând a fi întocmit dosar penal și dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available