Parcările publice din Reșița, modernizate pas cu pas

 

Primăria Reșița anunță finalizarea lucrărilor de asfaltare a celor 75 de locuri de parcare din spatele complexului comercial Victoria, mâine urmând să fie redeschisă circulația în zonă.

 

„Astăzi se finalizează asfaltarea parcării din zona complexului Victoria. Valoarea acestei investiții este 500.000 lei, sumă disponibilă din încasările parcărilor publice cu plată și cuprinde 75 de locuri de parcare, montarea de mobilier stradal și reamenajarea spațiilor verzi din proximitate.”, informează Primăria Reșița.

 

Parcările publice din preajma complexului comercial Victoria vor însuma la finalul tuturor lucrărilor efectuate în zonă de către muncipalitate 110 locuri de parcare modernizate. Reprezentanții Primăriei reșițene au mai precizat că „zona va beneficia și de 33 de arbori (de diferite specii), instalație de iluminat nouă, 14 bănci, 24 de coșuri stradale de gunoi și platforme subterane de colectare a deșeurilor municipale. De astfel de modernizări vor beneficia TOATE parcările din oraș”.

 

Municipiul Reșița dispune în acest moment de 22 de parcări publice, care totalizează 1.000 de locuri de parcare. Acestea se află în următoarele zone: Inspectoratul Județean de Poliție (26 de locuri); Hotel Rogge – BCR (26 de locuri); Centrul de Recoltare Sânge (10 locuri); Triaj Locomotive (22 de locuri); Triaj OMV – Promenada (15 locuri); Parcare Verde Consiliul Județean (90 de locuri); Administrația Financiară (55 de locuri); Sala Polivalentă (31 de locuri); Bazar Nera (49 de locuri); Cinematograf Dacia (36 de locuri); Piața Reșița Nord (27 de locuri); Piața Traian Vuia (47 de locuri); Blocul 800 (40 de locuri); Spitalul Județean (113 locuri); Piața Reșița Sud (21 de locuri); Magazin Victoria (110 locuri); Policlinica nr. 2 (63 de locuri); BRD – LIDL (23 de locuri); Casa de Cultură (52 de locuri); Hotel Semenic – Prestarea (19 locuri); Strada Unirii – Casa Galbenă (40 de locuri); Poliție – Comisariat (85 de locuri).

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available