UPDATE. Vești bune pentru iubitorii jazzului. Mâine va fi suplimentat numărul biletelor pentru Gărâna Jazz Festival

 

Organizatorii Gărâna Jazz Festival anunță că vor pune în vânzare, mâine, 3 iunie, încă 500 de bilete pentru ediția din acest an a festivalului. Primele 500 de bilete au fost epuizate în mai puțin de 24 de ore, la sfârșitul lunii aprilie.

 

Iubitorii jazz-ului care nu au reușit să își achiziționeze bilete la Festivalul de la Gărâna, care se va desfășura în perioada 7-11 iulie, au o nouă șansă. Odată cu relaxarea condițiilor de desfășurare a evenimentelor culturale în aer liber, organizatorii festivalului au decis să extindă numărul participanților la capacitatea maximă admisă – 1.000, cu condiția ca aceștia să fie vaccinați anti-COVID-19, testați negativ sau să fi trecut prin boală în ultimele trei luni.

 

„Dorim să avem un public numeros alături de noi, la cea de-a XXV-a ediție Gărâna Jazz Festival. Cum autoritățile permit desfășurarea concertelor în aer liber cu 1.000 de participanți, respectând anumite condiții, ne-am hotărât să suplimentăm numărul de abonamente la festival. 500 de bilete vor fi puse în vânzare joi, 3 iunie, pe www.bilete.ro, anunță organizatorii festivalului.

 

În spațiul unde se desfășoară festivalul, purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, la fel și păstrarea distanței de doi metri între spectatori, iar accesul va fi permisă doar pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).

 

Organizatorii mai anunță, totodată, și câteva schimbări de ultim moment în line-up-ul festivalului: „Multiplu premiat Grammy, pianistul britanic Bill Laurance va concerta cu trioul său duminică, 11 iulie. Din Franța, pianistul Paul Lay, «Instrumental Artist Of The Year» la Victoires du Jazz 2020, va concerta miercuri, 7 iulie. Concertul Dhafer Youssef – Sounds Of Mirrors se va desfășura vineri, 8 iulie. Vincent Peirani și Émile Parisien nu vor mai concerta anul acesta la festival, urmând să fie programați într-o altă ediție”.

 

În urma schimbărilor survenite, programul festivalului este următorul:

 

Miercuri, 7 iulie:

Paul Lay Trio (Franța)

Trygve Seim – Helsinki Songs (Norvegia, Estonia, Finlanda)

Vasko Atanasovski Quartet (Slovenia)

 

Joi, 8 iulie:

Gaia Cuatro (Japonia, Argentina)

Dhafer Youssef – Sounds of Mirrors (Tunisia, Italia, Brazilia)

Avishai Cohen Trio (Israel, Azerbaidjan)

 

Vineri, 9 iulie:

Francesco Bearzatti Tinissima Quartet (Italia)

Shri & Bugge Quartet (UK/India, Norvegia, România, Israel)

Nils Petter Molvær Band (Norvegia, Suedia)

 

Sâmbătă, 10 iulie:

Helbock / Jansen / Studnitzky  (Austria, Germania)

Mohini Dey w. Gino Banks, Rhythm Shaw, Mark Hartsuch (India, S.U.A)

 

Duminică, 11 iulie

VanDerCris (România)

Lars Danielsson Liberetto – Cloudland (Suedia, Franța, U.K.)

Bill Laurance Trio (UK, Lituania)

 

Programul actualizat și informații despre muzicienii care vor urca pe scena din Poiana Lupului la această ediție a Gărâna Jazz Festival sunt disponibile în secțiunea Program 2021 a site-ului www.garana-jazz.ro.

 

UPDATE, 3 iunie, ora 10.30

 

Cele 500 de abonamente puse în vânzare în această dimineață, la ora 8, s-au epuizat rapid. Iată anunțul făcut de organizatori la ora 9.16: „Dragi prieteni, abonamentele puse în vânzare astăzi pentru Gărâna Jazz Festival 2021 s-au epuizat. Vă mulțumim că veți fi alături de noi la Ediția a XXV-a! Sperăm că autoritățile vor mai stabili o creștere a numărului de persoane care pot participa. Doar în aceste condiții putem suplimenta biletele. Urmăriți-ne anunțurile pe facebook sau instagram. Mulțumim!”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available