Banatul Montan intră în cursa finală pentru nominalizare ca Destinația Anului 2021. Romeo Dunca: „Mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat și au răspuns apelului nostru”

 

Organizatorii campaniei www.destinatiaanului.ro anunță că în ultimele două zile numărul de nominalizări pentru „Destinația Anului 2021” a crescut de patru ori! Comunitățile locale cele mai active în promovarea zonei lor au atras sute și mii de susținători, astfel că în cursa pentru finală au intrat noi destinații foarte puternice.

 

„Printre destinațiile cu o dinamică spectaculoasă se numără Banatul de Munte (…). Printre destinațiile care au înregistrat creșteri majore se numără și Municipiul Brăila, Alba Iulia sau comuna Corbi-Argeș. Iată care sunt cele 10 destinații care au în acest moment cele mai multe nominalizări, în ordine alfabetică: Alba Iulia, Banatul de Munte, Municipiul Brăila, Corbi-Argeș, Ținutul Conacelor – Covasna, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Țara Hațegului, Municipiul Iași și Țara Vrancei.”, se arată în comunicatul organizatorilor.

 

Mobilizarea este mare, iar finalistele se vor cunoaște doar în ultimul moment și oricând pot apărea surprize până la sfârșitul zile de vineri, 4 iunie, când se va închide etapa nominalizărilor.

 

CITEȘTE ȘI: Banatul Montan poate deveni Destinația Anului 2021 pentru români! Ioan Popa: „Să ne unim forțele și să votăm acest fabulos ținut!” [FOTO]

 

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat în ultimele patru zile și au răspuns apelului nostru de a vota Banatul Montan ca destinația anului 2021. Acest ținut merită o astfel de nominalizare, pentru zonele extraordinare cu care este înzestrat. Este un ținut fantastic, cu atât de multe locuri frumoase încât fiecare român ar trebui măcar o dată în viață să treacă pe aici. E un colț de rai, care trebui descoperit și redescoperit cu orice ocazie. De aceea, vă îndemn ca în zilele care au mai rămas să votați Banatul Montan ca destinație a anului 2021, cu toții vom avea doar de câștigat”, transmite Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Pașii pentru votare sunt simpli: intri pe www.destinatiaanului.ro, introduci nominalizarea ta împreună cu numele și adresa de email în formular. Cele șase destinații cu cele mai multe nominalizări devin finaliste.

Fiecare destinație finalistă va fi promovată într-o emisiune TV dedicată, iar la final, din cele șase finaliste se va desemna Destinația Anului 2021 prin votul publicului și al bloggerilor de turism.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite