UPDATE. A 16-a zi la rând fără niciun caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin. La nivel național, bilanțul a ajuns la 20.479

În Caraș-Severin, în momentul de față, continuă să mai fie un singur caz activ de COVID-19, un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița. În cazul acestuia este așteptat încă un test negativ pentru a putea fi externat.

DSP Caraș-Severin a raportat, astăzi, 7 iunie, o situație similară celei de ieri în ceea ce privește evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus în județ: 112 cazuri confirmate, 103 pacienți vindecați și externați, 1 pacient internat și 8 decese ale unor persoane depistate pozitiv, dintre care unul survenit din alte cauze noncovid. De la începutul pandemiei, în Caraș-Severin au fost testate 1.626 de persoane.

În ultimele 24 de ore, numărul cărășenilor aflați în izolare la domiciliu a scăzut semnificativ după ieșirea din izolare a 587 de persoane. În total, în momentul de față mai sunt în izolare 3.690 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 11.

La nivel național, astăzi au fost raportate 189 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul total ajungând la 20.479. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.638 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.326 au decedat.

UPDATE, 8 iunie, ora 13.45

Statistica privind evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus rămâne neschimbată și astăzi în Caraș-Severin. Singurul pacient diagnosticat cu COVID-19 care mai este în spital nu a fost, încă, externat. De asemenea, pentru a 17-a zi consecutiv, nu avem confirmat niciun caz nou. În izolare la domiciliu se află, în momentul de față, 3.647 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 10 persoane.

La nivel național, „până astăzi, 8 iunie, au fost confirmate 20.604 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.826 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.334 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. De la ultima informare, au fost înregistrate alte 125 noi cazuri de îmbolnăvire”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available