Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. A 16-a zi la rând fără niciun caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin. La nivel național, bilanțul a ajuns la 20.479

Publicat cu

în

În Caraș-Severin, în momentul de față, continuă să mai fie un singur caz activ de COVID-19, un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița. În cazul acestuia este așteptat încă un test negativ pentru a putea fi externat.

DSP Caraș-Severin a raportat, astăzi, 7 iunie, o situație similară celei de ieri în ceea ce privește evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus în județ: 112 cazuri confirmate, 103 pacienți vindecați și externați, 1 pacient internat și 8 decese ale unor persoane depistate pozitiv, dintre care unul survenit din alte cauze noncovid. De la începutul pandemiei, în Caraș-Severin au fost testate 1.626 de persoane.

În ultimele 24 de ore, numărul cărășenilor aflați în izolare la domiciliu a scăzut semnificativ după ieșirea din izolare a 587 de persoane. În total, în momentul de față mai sunt în izolare 3.690 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 11.

La nivel național, astăzi au fost raportate 189 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul total ajungând la 20.479. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.638 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.326 au decedat.

UPDATE, 8 iunie, ora 13.45

Statistica privind evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus rămâne neschimbată și astăzi în Caraș-Severin. Singurul pacient diagnosticat cu COVID-19 care mai este în spital nu a fost, încă, externat. De asemenea, pentru a 17-a zi consecutiv, nu avem confirmat niciun caz nou. În izolare la domiciliu se află, în momentul de față, 3.647 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 10 persoane.

La nivel național, „până astăzi, 8 iunie, au fost confirmate 20.604 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.826 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.334 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. De la ultima informare, au fost înregistrate alte 125 noi cazuri de îmbolnăvire”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație2 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate7 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate8 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate12 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate23 de ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite