A doua zi consecutivă cu cifre COVID înghețate în Caraș-Severin!

231 cazuri noi, 139 de persoane vindecate și externate, 26 decese. Așa arată, la nivel național, evoluția cazurilor COVID-19 în ultimele 24 de ore. Dar în Caraș-Severin, de 48 de ore, nu s-a mai întâmplat nimic! Cel puțin, așa indică datele oficiale furnizate astăzi de DSP.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Caraș-Seveirn, în ultimele două zile, în județ nu au fost confirmate cazuri noi de infectare cu coronavirus. Bilanțul total rămâne, așadar, la 108 cazuri confirmate de la începutul pandemiei. De asemenea, în același interval, nu a fost externat niciunul dintre cei 26 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 aflați în spitalele din Reșița, Caransebeș și Timișoara și, din fericire, nu a fost înregistrat niciun deces.

În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, numărul acestora a scăzut la 220 după ce 9 persoane au ieșit din izolare. În schimb, a crescut la 308 numărul celor aflați în carantină instituționalizată în centrele din Băile Herculane și Caransebeș.

La nivel național, Grupul de Comunicare Strategică informează că, „până astăzi, 10 mai, au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite