Suntem prezenți și pe

Utile

Întrerupere programată: 23 de ore fără apă în zona centrală a Reșiței

Publicat cu

în

Lucrările de racordare a rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală a Reșiței impun întreruperea furnizării apei potabile în zona centrală a orașului, marți, 12 mai, de la ora 1 până la miezul nopții.

Aquacaraș și Primăria Reșița anunță întreruperea furnizării apei în zona centrală, timp de 23 de ore: „În vederea racordării rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală, în cadrul Programului de reabilitare a Centrului Civic – capitolul «Înlocuire magistrală apă potabilă Piața Centrală», la cererea și în acord cu beneficiarul lucrării, Primăria Reșița, se va opri furnizarea apei potabile în data de 12.05.2020, între orele 01.00-24.00.

Vor fi afectaţi consumatorii din: CENTRUL CIVIC, MOROASA I, VALEA DOMANULUI,  POIANA GOLULUI, de pe STR. GOLULUI, STR. NICHITA STĂNESCU, STR. OCTAVIAN GOGA, din PIAȚA TRAIAN VUIA, COMPLEXUL HEHN, STR. SPITALULUI (SPITALUL STAȚIONAR NR. 2 și POLICLINICA)”, informează reprezentanții Aquacaraș și cei ai Primăriei Reșița.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul Exploatării Reșița a SC Aquacaraș  SA. Pentru orice neconformitate a calității apei, apărută după reluarea furnizării, utilizatorii sunt rugați să apeleze Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA, la tel. 0255/215643, sau Exploatarea Reșița, la tel. 0255/212458.

„Ne cerem scuze clienților afectați de întreruperea furnizării apei, pentru disconfortul și inconvenientele create. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere”, mai transmit municipalitatea și conducerea Aquacaraș.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite