Întrerupere programată: 23 de ore fără apă în zona centrală a Reșiței

Lucrările de racordare a rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală a Reșiței impun întreruperea furnizării apei potabile în zona centrală a orașului, marți, 12 mai, de la ora 1 până la miezul nopții.

Aquacaraș și Primăria Reșița anunță întreruperea furnizării apei în zona centrală, timp de 23 de ore: „În vederea racordării rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală, în cadrul Programului de reabilitare a Centrului Civic – capitolul «Înlocuire magistrală apă potabilă Piața Centrală», la cererea și în acord cu beneficiarul lucrării, Primăria Reșița, se va opri furnizarea apei potabile în data de 12.05.2020, între orele 01.00-24.00.

Vor fi afectaţi consumatorii din: CENTRUL CIVIC, MOROASA I, VALEA DOMANULUI,  POIANA GOLULUI, de pe STR. GOLULUI, STR. NICHITA STĂNESCU, STR. OCTAVIAN GOGA, din PIAȚA TRAIAN VUIA, COMPLEXUL HEHN, STR. SPITALULUI (SPITALUL STAȚIONAR NR. 2 și POLICLINICA)”, informează reprezentanții Aquacaraș și cei ai Primăriei Reșița.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul Exploatării Reșița a SC Aquacaraș  SA. Pentru orice neconformitate a calității apei, apărută după reluarea furnizării, utilizatorii sunt rugați să apeleze Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA, la tel. 0255/215643, sau Exploatarea Reșița, la tel. 0255/212458.

„Ne cerem scuze clienților afectați de întreruperea furnizării apei, pentru disconfortul și inconvenientele create. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere”, mai transmit municipalitatea și conducerea Aquacaraș.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite