A fost descoperit un vaccin superior tuturor vaccinelor antiCOVID: Antidotul care dă imunitate la consumul de alcool!

Spre deosebire de COVID-19, care are o rată a deceselor de 0,35% (cifrele oficiale la nivel mondial), consumul de alcool dă o rată a deceselor de 6% (fără a include și accidentele provocate de consumatorii de alcool). Ține de domeniul evidenței că beneficiile unui vaccin care să dea imunitate la alcool ar depăși cu mult (de aproape douăzeci de ori!) beneficiile unui vaccin antiCOVID.

Pe cale de consecință, sunt mândru să aduc la cunoștința lumii medicale (și nu numai) că am dezvoltat formula unui astfel de vaccin, izolând o tulpină de cabernet criminal pe care l-am inactivat în laborator cu puțin sifon și l-am refrigerat cu niște gheață pe care o dezvoltasem anterior în congelator sub formă de cuburi (în cadrul unui studiu științific pentru un alt vaccin pe care îl pregătesc, pe bază de whisky, vaccin care va fi prezentat în curând).

Deși vaccinul pe bază de cabernet se află încă în faza de testare (testez direct pe oameni, pentru a câștiga timp), pot să raportez deja primele succese. Subiecții vaccinați, care de regulă se făceau direct așchii în câteva ore, acum sunt doar vag piliți, prezentând numai slabe efecte secundare, cum ar fi o ușoară logoree și o subtilă melancolie (deși niciodată simultan).

Într-un singur caz am observat apariția unei înclinații spre omucidere, de la un pacient care s-a exprimat: „Dacă mai pui sifon în cabernetul ăsta, te omor cu mâna mea!”. Nu am constatat modificări genetice, dacă nu pun la socoteală pacientul care a înțepenit pe un scaun, a dezvoltat niște ochi sticloși și a cerut urgent un prompter și câteva prune-n gură ca să se adreseze în mod repetat națiunii cu expresia „dragii mei”.

Per total, rezultatele sunt mai mult decât încurajatoare, fiindcă până la data întocmirii acestui raport nu s-a înregistrat niciun mort de beat, ceea ce vă doresc și vouă.

Poate că este prea devreme pentru optimism, dar mă risc să zic că, în sfârșit, tradiționala urare de „La mulți ani!” poate deveni o realitate, iar acest nou succes al oamenilor de știință români îl pun în mod gratuit și dezinteresat la dispoziția umanității.

Schpritz (aceasta este denumirea oficială a vaccinului), spor și pace! (Sile Vaccinatu’)

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.

 

Sursa: FB Actualitatea Buzoiană

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite