A început turnarea stratului de uzură pe DJ 581! Romeo Dunca se ține de promisiune

 

Proiectul de modernizare a Drumului Județean 581, de la intersecția cu DJ 586 A (Secășeni) până la intersecția cu DN 57 (Grădinari), intră în linie dreaptă. Constructorul a început turnarea stratului de uzură, astfel că asigurările date de președintele forului județean, Romeo Dunca, sunt conforme cu promisiunile făcute la începutul acestei luni.

 

Calvarul șoferilor ce fac ruta Grădinari – Reșița se va sfârși în câteva zile. Ultima intervenție înaintea recepției lucrărilor de pe șoseaua județeană a fost demarată în a treia zi de Paște. Așa cum declara la începutul acestei luni Romeo Dunca, demersurile făcute de Consiliul Județean pentru turnarea stratului de uzură au dat roade.

 

 „Noi am făcut toate demersurile și constructorul începe lucrul. Stratul de uzură este foarte pretențios și nu putem să facem compromisuri. Dacă noaptea sunt 2-3 grade, nu putem. Asfaltul trebuie să fie cald ca să poată să fie turnat”, declara pe 12 aprilie șeful județului, Romeo Dunca.

 

Proiectul, în valoare de 20.359.720,39 lei TVA inclus, va fi încheiat la 1 decembrie și va îmbunătăți considerabil calitatea vieții în localitățile Grădinari și Ticvaniu Mare, dar va asigura și un transport de de calitate, la norme și standarde europene pe DJ 581.

 

CITEȘTE ȘI: Lucrările la DJ 581, tronsonul Secășeni – Grădinari, vor fi finalizate până în iulie. Când vremea va permite, va fi turnat stratul de uzură

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available